Print pagina

Pershal

Dagelijks wordt er een paar honderd ton staal en verzinkt HSS (High Strength Steel) binnengebracht in de 26.000 m2 grote pershal van NedCar. Dit is de plek waar het hele proces start.
In de pershal worden buig-, snij- en dieptrekprocessen uitgevoerd voor zo'n 250 verschillende geperste onderdelen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur en technologie.

Pershal

Om te garanderen dat er altijd voldaan wordt aan de hoofddoelstellingen van VDL Nedcar met betrekking tot kwaliteit, kostenbeheersing, levering en flexibiliteit, werken wij volgens de zeer strenge ISO/TS 16949 kwaliteitsnorm. Ook vindt er een hoge mate van procesbeheersing plaats en is uitgebreide automatisering doorgevoerd om de nauwkeurigheid van de persbewerkingen zeker te stellen en ervoor te zorgen dat de onderdelen op het vereiste moment op de juiste plek beschikbaar zijn. Dit is van belang voor onze Just-in-Time-activiteiten, onze systemen voor batch-verwerking en onze logistieke EDI-systemen voor elektronische gegevensuitwisseling.Door het slimme, doordachte productieproces, zoals het snel wisselen van matrijzen worden verstoringen van het productieproces tot het minimum beperkt.