Print pagina

Missie

Wij streven naar een voorkeurspositie bij onze bestaande klanten en toeleveranciers. Maar ook bij onze eigen medewerkers en onze directe omgeving. Wij hebben dat gevat onder de noemer '1st Choice voor alle relatiegroepen'.

Visie

VDL Nedcar heeft zichzelf ten doel gesteld om te voldoen aan 7 karakteristieken, in de overtuiging daarmee de beste uitgangspositie te verwerven voor de toekomst.

Deze karakteristieken zijn:
* Lean: oftewel efficient en effectief bedrijf; strak georganiseerd, zonder onnodige opsmuk.
* Ondernemend: Een bedrijf dat bruist van ondernemerschap; waar mensen zich gedragen alsof het hun eigen bedrijf is en waarbij ook gedacht wordt aan het voortbestaan op langere termijn.
* Prestatiegericht: Een bedrijf dat uitstekende prestaties neerzet en zichzelf steeds hogere doelen stelt.
* Vernieuwend: Een bedrijf dat constant op zoek is naar vernieuwing, naar originele oplossingen die VDL Nedcar vooruit kunnen helpen.
* Procesgericht: Een bedrijf dat zijn processen goed in de grip heeft en waar goed wordt samengewerkt binnen, maar ook tussen afdelingen en tussen diverse vakgebieden.
* Betrokken: Waar mensen betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen. Een bedrijf dat bevolkt wordt door goeie mensen die hun vak verstaan en trots zijn een deel van VDL Nedcar te zijn.
* Klantgericht: Een bedrijf dat volledig is toegewijd aan zijn klanten.