Missie

Proud-to-be-First-Choice-1.jpg

Visie

Wij laten medewerkers vanuit hun drive, hun passie en met veel plezier kwalitatief hoogstaande auto’s op tijd produceren.
Door onze flexibiliteit maken wij het verschil.

Hierbij strevend naar een hoge mate van klanttevredenheid, zowel van onze opdrachtgever als de uiteindelijke berijder.

Vanuit onze kracht door samenwerking stellen wij daarmee de continuïteit van de autofabricage in Nederland zeker. 

Tekst volgt

Onze medewerkers
Onze medewerkers maken het verschil. VDL Nedcar is een familiebedrijf waar de mens centraal staat. Onze medewerkers zijn immers het hart van het bedrijf. VDL Nedcar vindt het belangrijk om medewerkers een werkplek aan te bieden, waar zij prettig kunnen werken in een veilige en gezonde omgeving en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen.  

Talent koesteren en ontwikkeling stimuleren
Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij krijgen bij ons de kans zich verder te ontwikkelen en daardoor ontwikkelt het bedrijf zich ook weer. Bij VDL Nedcar werkt een diversiteit aan ensen. Ruim 60 nationaliteiten werken geweldig samen, jong en oud, man en vrouw, met verschillende achtergronden en culturen. 

Gezondheid en vitaliteit
Daar hoort sportiviteit bij. Onze medewerkers nemen deel aan diverse sportieve evenementen die VDL Nedcar ondersteunt. Wij geloven dat onze maatschappij gebaat is bij een sportieve en vitale samenleving. Daarnaast zorgt sport voor verbroedering en saamhorigheid. Dat past uitstekend bij ons motto 'Proud to be First Choice'.